iBlueNova the new version of iBluetooth for iPhone

Go down

iBlueNova the new version of iBluetooth for iPhone Empty iBlueNova the new version of iBluetooth for iPhone

Post  Admin on Mon 11 Jan 2010 - 16:40

Το iBluetooth, η μοναδική εφαρμογή που ξεκλειδώνει το bluetooth του iPhone και μας επιτρέπει να στείλουμε και να λάβουμε αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο, μετονομάστηκε σε iBlueNova και σε λίγες ημέρες αναμένεται η διάθεση του μέσω του Cydia!
iBlueNova aka iBluetooth iBlueNova aka iBluetooth for iPhone
Το iSpazio σε συνεργασία με τον developer Medevil παρουσίασε το iBlueNova (link στα ιταλικά), και ο iMod iPodTouchPro του iPhoneHellas forum το μετέφρασε στα ελληνικά: iBlueNova for iPhone

Αυτές τις ημέρες έχουμε μιλήσει πολύ για τη νέα έκδοση του iBluetooth από τον MeDevil ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η εφαρμογή είναι σε φάση Beta και ανυπομονούμε να την έχουμε στα χέρια μας. Οι αλλαγές είναι πραγματικά αντυπωσιακές από θέμα GUI, αλλάζοντας το εικονίδιο, τις λειτουργίες και ακόμη και το όνομα.Τώρα πια δεν ονομάζεται "iBluetooth", αλλά iBlueNova.
Το iBlueNova είναι η μόνη εφαρμογή στον κόσμο που μας επιτρέπει να στείλουμε και να λάβουμε αρχεία, φωτογραφίες, βίντεο, φωτογραφίε μέσω Bluetooth με όλα τα άλλα τηλέφωνα, smartphones και υπολογιστές. Είναι επομένως μια πλήρης απελευθέρωση του Bluetooth που ως γνωστόν έχει μπλοκαριστεί από την Apple.

Από τη στιγμή που ξεκινάμε την εφαρμογή πατώντας το διακόπτη θα ενεργοποιηθεί το bluetooth πάνω από το μενού "Ενεργοποίηση". Σε αυτό το σημείο μπορούμε να ορίσουμε την ορατότητα του iPhone μας, για να εμφανίζονται σε όλες τις άλλες συσκευές και να λάβουμε αρχεία.

Η εφαρμογή έχει έναν πλήρη File Manager, το οποίο θα μας επιτρέπει να επιλέξουμε γρήγορα τις εικόνες που θέλουμε να στείλουμε, τα τραγούδια από το iPod Library, τα ringtones μας, βίντεο και άλλα αρχεία στο τηλέφωνό μας. Ας εξετάσουμε για παράδειγμα την αποστολή μιας εικόνας μέσω Bluetooth σε ένα Nokia ή έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Πρώτα κάνουμε κλικ στο "Εικόνες", μετά θα επιλέξουμε ένα από τα άλμπουμ μας. Στη συνέχεια, ενόψει των διαφόρων μικρογραφιών των φωτογραφιών μπορούμε να επιλέξουμε την επιθυμητή. Στο σημείο αυτό δεν έχουμε να κάνουμε άλλο παρά να κάνουμε κλικ στο τελευταίο εικονίδιο στην κάτω μπάρα για να βρεθούμε σε μια νέα σελίδα όπου μπορούμε να φορτώσουμε τη λίστα με τις διαθέσιμες κοντινές συσκευές με Bluetooth.

Eπιλέγουμε την προτιμώμενη συσκευή και μέσα σε δευτερόλεπτα λαμβάνουμε την εικόνα! Το ίδιο ισχύει και για αρχεία μουσικής. Κάνοντας κλικ στο "Music" θα δούμε ότι τα κομμάτια χωρίζονται σε:

* Τραγούδια
* Καλλιτέχνες
* Άλμπουμ
* Ringtones

Κατά συνέπεια, θα είναι εύκολο να βρούμε τα αρχεία που χρειαζόμαστε καθώς εμφανίζονται στο αρχικό τουσ όνομα αντί για την περίεργη ονομασία (κωδικοποίηση) του iTunes που δεν μας επιτρέπει να διακρίνουμε ποιο τραγούδι είναι ποιο.

Εάν έχουμε την πρόθεση να στείλουμε αρχεία (εκτός από φωτογραφίες, μουσική και βίντεο), θα πρέπει να κάνουμε κλικ στο «Άλλα αρχεία", όπου θα δούμε ένα άλλο μενού προβάλλοντας όλα τα αρχεία και τους φακέλους του root.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα άλλο τμήμα που ονομάζεται "Δραστηριότητα", όπου συγκεντρώνονται δύο στοιχεία:

* Transfers
* Device Discovery

Η πρώτη μας οδηγεί σε μια οθόνη όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε την κατάσταση από όλες τις μεταφορές είτε τις ολοκληρωμένες είτε αυτές που είναι ακόμα σε εξέλιξη. Η επιλογή Device Discovery ωστόσο, είναι ο τομέας όπου μπορούμε να τρέξουμε την ανανέωση των συσκευών για να βρούμε νέα κινητά τηλέφωνα ή υπολογιστή με Bluetooth που δραστηριοποιούνται στο χώρο γύρω μας. Αυτές οι συσκευές μπορούν επίσης να αποθηκευτούν στα αγαπημένα για πιο γρήγορη επιλογή κατά τη μεταφορά πολλαπλών αρχείων. Στις δοκιμές, η μέση ταχύτητα μεταφοράς έχει φτάσει στα 100 kb ανά δευτερόλεπτο και είναι επομένως αρκετά ικανοποιητική.

Τέλος, μπορούμε να επιλέξουμε στις Ρυθμίσεις:

* Το όνομα της συσκευής μας
* Την αυτόματη αναζήτηση για συσκευές Bluetooth για να στείλουμε αρχεία
* Την ενεργοποίηση μια δόνησης μόλις λάβουμε ένα αρχείο από κάποιον
* Την επιλογή ενός κωδικού PIN για τη ζευγοποίηση των συσκευών
* Αποστολή εικόνων ως JPEG ή ως πρωτότυπο
* Αυτόματη αποθηκεύση όλων των εικόνων που ελήφθησαν στο Άλμπουμ Κάμερας
* Την επιλογή διαφορετικού χώρου αποθήκευσης για βίντεο, φωτογραφίες, μουσική και άλλα αρχεία που θα λάβουμε

Τι να προσθέσω .. Λείπει μόνο ο κώδικας για τη διαχείριση των αδειών και άλλες μικρές αλλαγές, διαφορετικά η εφαρμογή είναι πραγματικά μεγάλη, αλλά και ενσωματώνει υποστήριξη για το iFile και τη δυνατότητα χρήσης copy / paste. Και είναι εν τέλει εντελώς διαφορετική και σημαντικά καλύτερη από την προηγούμενη έκδοση, δεν κρασάρει κάθε δύο δευτερόλεπτα και λειτουργεί με όλες τις συσκευές. Οι χρήστες που αγόρασαν την παλιά έκδοση θα πάρουν την αναβάθμιση δωρεάν. Η τιμή για τους νέους χρήστες θα κοινοποιηθεί αργότερα.

Θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε τα διάφορα Betas και θα ενημερώνουμε όλα τα νέα και τις προσθήκες στην τρέχουσα έκδοση. Τέλος, όταν φτάσει στο τέλος, θα μπορείτε να κατεβάσετε αποκλειστικά μέσω του iSpazio Repository στο Cydia.

Admin
Administrator
Administrator

Posts : 29
Join date : 2010-01-11

http://forum.iphonespot.gr

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum